BALLIE PIZZA DONER & SHOARMA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 836 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ballie Pizza Doner & Shoarma. Meer weten? Ontdek meer

27 sep 2022 om 9:04 deliverer walked inside the stair cage and screaming all loud
25 sep 2022 om 2:23 Twee uur gewacht op mijn bestelling. Na ruim 1 uur en 20 minuten gebeld. Zou zo komen. Duurde toen nog eens 40 minuten. Jammer van de gebrekkige communicatie. Wilde eerst 2 sterren geven, maar bezorger zei: sorry. Dus 3 max.
24 sep 2022 om 17:43 Pizza was koud bezorgd, Ik had Coca Cola besteld en NIET kregen! Ik bestel niet meer, Teleurstelling.
23 sep 2022 om 17:54 Helaas erg lang moeten wachten, de hotwings waren te lang gefrituurd waardoor de buitenkant heel donker was. Helaas dus absoluut niet lekker
23 sep 2022 om 4:14 lekker
22 sep 2022 om 20:54 Was goed op smaak maar mag wel iets warmer zijn
21 sep 2022 om 18:49 Eten was lauw warm anders zeker 5 sterren
21 sep 2022 om 0:39 Ik vond de pizza te hard en plat en weinig vlees erop en groentes wel 2 gratis cola erbij gekregen thanks y’all
20 sep 2022 om 4:06 Perfect en vriendelijke bezorging
15 sep 2022 om 22:27 Als je ooit zin hebt in lekker eten is dit de plek om te bestellen, ik raad je niet aan om naar anderen restaurants te gaan vooral in de nacht. Dit is de plek waar je moet zijn voor heerlijk eten en ook snelle bezorging!